viernes, 1 de julio de 2011

1a Setmana

Benvinguts a Casal TV, la tele del grup de 5è-6è del Casal d'Estiu de Balenyà 2011!

Aquesta setmana hem fet les següents activitats:
- Dilluns vam descobrir què era el joc del GEOCACHING, un joc a escala mundial d'amagar i trobar tresors amb GPS (CACHES). Així doncs, vam decidir anar a buscar-ne un dels 3 caches que hi ha a Hostalets. Vam anar a buscar el de l'Ajuda. És molt divertit, mola molt!
Per més informació: http://www.geocaching.com/.
- Dimarts vam començar a endinsar-nos al món de la tele amb una presentació d'en Jordi i la Saray. A més, va ser el primer dia que vam anar a la piscina!
- Dimecres tot el dia vam estar a la nostra classe fent el taller de samarretes. Va venir la Sharon, una monitora que parlava i ens ho ensenyava en anglès. Les samarretes van quedar prou bé. Algunes... jejeje
- Dijous vam aprendre què és la Sonda Voyager i què portava amb ella, un disc d'or ple d'imatges i sons de la Terra per si algun dia uns extraterrestres troben aquesta petita nau espacial. Per tant, nosaltres també vam fer el nostre propi "disc d'or" anant a comprar un "tupper" als "xinos" per tal de convertir-lo en el nostre primer "cache" amagat. Pel camí, en Jordi Ginesta, va demostrar-nos que en el fons també té habilitats amb els jocs de mans aprenent a jugar al "Popeye, la calle de la bomba..." & others.
- Divendres, avui, hem fet el mural que ens servirà de plató.

A continuació podeu veure els videos i fotos de les activitats:





No hay comentarios:

Publicar un comentario