jueves, 21 de julio de 2011

4a Setmana

Aquesta setmana fem de responsables la Naia, en Pau i en Nil.

Ha estat una setmana ben curiosa, plena d'activitats molt divertides.

- Dilluns vam anar en bici! Vam fer una ruta fins a Tona i St. Miquel de Vilageliu. De tornada vam passar pels boscos de l'Ajuda després de passar per alguna peripècia...

- Dimarts van venir al Casal dos responsables de l'Associació "Ara o mai, per la defensa del territori" i ens van ensenyar tota la fauna que hi ha a Osona Sud. Vam quedar impressionats per la manera com podien capturar fotos i videos dels diferents animals que mai no ens hauriem imaginat que podrien viure al costat de casa nostra!

- Dimecres vam plantar un arbre, de fet, quatre pins que van ser batejats amb els noms de "Anruelna Vivipefo Gallavarmo, Pinocho, Picasoques i Ar-Tree". Vam plantar-los a darrera dels magatzems del Bon Preu, al bosquet. Si passeu per allà, siusplau, regueu-los, però no els destrosseu!

- Dijous és avui, i serà un dia molt especial! Per què? Doncs perquè marxem d'acampada al bosc de la Tria! Esperem que no plogui perquè l'any passat ja se'ns va aigualir la nit i que aquest any els nostres monitors puguin dormir una mica més. Aquest any ens han posat una norma nova: no dormir durant totes les nits de la setmana fins la de l'acampada.... per què serà?

Demà Divendres tornarem ben adormits per fer-nos una refrescada que ens acabi de despertar del tot!

No hay comentarios:

Publicar un comentario